Kdor želi soustvarjati poln, vesel, zdrav odnos, mora zanj skrbeti vsak dan, z besedami in dejanji, in ne samo z vrtnico z bencinskega servisa na praznični dan. Tudi zdravje je veliko več kot samo odsotnost bolezni.

Pomembno je, s čim hranimo telo, saj ga to gradi; s kom se družimo, kaj beremo, saj bodo te misli postale del naše zavesti, del našega jaza. Enako pomembno je, kaj dajemo na svoje telo. Koža je naš največji organ in dobro je, da je v dobri kondiciji.

Vse dni.

Moderen način življenja je zelo olajšal naš vsakdan; vendar včasih gremo pri tem korak predaleč. Močne sintetične dišave, parafini, penila, sintetični konzervansi, parabeni … Z vsem tem dnevno obremenjujemo svojo kožo – svojo prvo obrambno linijo pred škodljivimi vplivi zunanjega sveta.

V vsakodnevni naglici in skrbi za druge pogosto pride čas za nas šele, ko se nas lotijo tegobe. A to je običajno dolga leta zatem, ko se nam kakovost življenja zaradi raznih alergij, glivic, srbečic, neprijetnih vonjav, dehidracij slabša. Vse prevečkrat te tihe neprijetnosti ostajajo skrite, o njih se ne pogovarjamo in iščemo rešitve na istih policah, kjer so se težave pravzaprav sploh začele.

V podjetju Nahrin, družinskem podjetju iz Švice, že tretjo generacijo razvijajo prehranske in kozmetične izdelke najvišje kakovosti s ciljem večanja udobnosti življenja – vsak dan.

Od zunaj in znotraj.

Zelo veliko lahko za kakovost življenja, za radostno in igrivo gibanje storimo s preudarno izbiro izdelkov, ki jih vnašamo v svoje telo, in tistih, ki jih dajemo nanj. Posamezne snovi nam pri rasti in obnovi telesa ali koristijo ali škodijo.

Prvim 100 (novim) kupcem ponujamo možnost, da preizkusijo dva v Evropi najbolj priljubljena izdelka iz kozmetične linije Nahrin:

in si ob nakupu obeh BREZPLAČNO izberejo enega od izjemno aktualnih izdelkov:

  • gel za dezinfekcijo rok (200 ml) s 65 % alkohola in sestavinami, ki bodo vašo kožo ohranile neizsušeno! Nepogrešljivo za vsak avto, otroški voziček, pisarno, popotniški nahrbtnik … Ob naročilu navedite kodo NAHRINT1
  • ali
  • repelent – pršilko (brez potisnih plinov); ob naročilu navedite kodo NAHRINT2.