Trgovina IKA, ki v prvo vrsto svojih poličk postavlja izdelke slovenskih oblikovalcev, s polno paro dela v decembrskih dneh. Ikice, kot pravijo svojim zaposlenim, pridno pakirajo spletna naročila in jih predajajo marljivim kurirjem, omogočajo pa tudi osebni prevzem pred trgovino na Ciril-Metodovem trgu 13 v Ljubljani. Če z nakupi daril odlašate do zadnjega, vam bodo priskočile na pomoč in v zadnjem hipu rešile zagato. Čutijo se namreč odgovorne, da ne pustijo na cedilu več kot 50 majhnih družinskih slovenskih podjetij, s katerimi sodelujejo že več let in jih je koronakriza najbolj prizadela. Nekaj izbranih izdelkov iz njihove ponudbe so dodali tudi v aplikacijo WOLT. Pridni dostavljavci na območju Ljubljane tako darila na dom pripeljejo v pičlih 30 minutah, poleg vsega pa pri WOLTU nudijo tudi brezplačno dostavo vse do 24. decembra.

Ikice so nam prijazno priskočile na pomoč in nam predlagale 4 ideje za darila v zadnjem hipu, ki jih gotovo ne bo zmanjkalo.

Piškoti KUKI 

Kuki piškoti so več kot le domači piškoti, so okusni, ročno izdelani iz kvalitetnih sestavin. Zmanjka jih, še preden se dobro zavemo. Na embalažo jim lahko dodate napis po želji in tako še dodatno razveselite obdarovanca, če jih seveda ne pohrustate sami. S kodo SLADKO21 imate na vse piškote tudi 10-odstotno znižanje vse do konca leta.

Stekleničke za vodo

Koristno darilo za obdarovanca in okolje. Steklenička je odlična alternativa plastenki. Na voljo v izvirnih barvah, oblečene v filc, vegansko usnje … Posebna novost je tudi steklenička, ki so jo ustvarili s pomočjo priznane umetnice Alje Horvat.

Slocks nogavičke

Nogavice, ki so poklon slovenski kulturni dediščini, krasijo jih jedi in predmeti, ki so Slovencem sveti, nas navdajajo s ponosom in nas predstavljajo v svetu. Na nogavicah so elementi in vzorci iz našega vsakdana – pa tudi taki, ki so samo ob posebnih priložnostnih. Slocks spodbujajo trajnostni razvoj in ekološko modo, zato so materiali, ki so uporabljeni brez toksinov in ne delujejo negativno na okolje. Na voljo z motivom potice, kranjske klobase, medu, čipke, Cvička, Rebule, Ljubljane in motivacijske 'Vsemu kos'.

Rokovniki in planerji za leto 2021

2020 je že skoraj za nami in v letu 2021 si želim predvsem mirnega pristana, manj turbolentnosti in da bi vse teklo kot po maslo. Rokovniki, ki bodo pomagali pri uresničitvi naši želja, so plod domišljije slovenskih oblikovalk. Izbira je res pestra.