Predstavitvena informacija

Najboljše vrtno pohištvo – preobrazite svoj vrt, ker si to zaslužite

Ljudje na splošno preživimo preveč časa v zaprtih prostorih, zato je še kako pomembno, da se čim pogosteje odločamo za preživljanje prostega časa zunaj.
Fotografija: Izbira pravega vrtnega pohištva vam lahko pomaga ustvariti udoben in vabljiv zunanji prostor. FOTO: Istockphotos
Odpri galerijo
Izbira pravega vrtnega pohištva vam lahko pomaga ustvariti udoben in vabljiv zunanji prostor. FOTO: Istockphotos

To ni venomer preprosto, a kljub temu si lahko skušamo doma ustvariti prijetno zunanje okolje, tako na vrtu kot tudi na balkonu. Z ustrezno preobrazbo vrta lahko poskrbimo za nadvse prijetno zunanje okolje, kamor se lahko zatečemo pred vsakdanjim stresom.

Izbira pravega vrtnega pohištva vam lahko pomaga ustvariti udoben in vabljiv zunanji prostor. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljše vrtno pohištvo. Vrtna garnitura je namreč ključna pri preobrazbi domačega vrtička.

Pomembno je, da upoštevate svoj slog. Preden začnete nakupovati vrtno pohištvo, razmislite o splošnem slogu, ki ga želite doseči. Imate raje moderen, minimalističen videz ali bolj tradicionalen, rustikalen pridih? Izberite pohištvo, ki ustreza vašemu slogu in dopolnjuje obstoječe značilnosti vašega vrta. Vrtno pohištvo je lahko poceni ali pa zelo drago, zato je pomembno, da določite svoj proračun, preden začnete nakupovati. Razmislite, koliko ste pripravljeni porabiti, in poiščite pohištvo, ki ustreza vaši denarnici.

Ker je vrtno pohištvo izpostavljeno vremenskim vplivom, vam svetujemo, da poiščite trajne in obstojne materiale. Prav zato je pomembno, da izberete pohištvo iz trpežnih materialov, ki so odporni proti vsem vremenskim vplivom. Poiščite materiale, kot so kovina, tikovina ali cedra, ki so odporni proti vlagi in UV-žarkom. Pri tem pa ne pozabite na udobje. Vrtno pohištvo mora biti udobno in funkcionalno. Poiščite stole in fotelje z blazinami ali oblazinjenjem in se prepričajte, da je pohištvo prave velikosti za vaš prostor.

Pomislite tudi na shranjevanje vrtne garniture. Če živite na območju s hudimi zimami ali pogostim dežjem, je pomembno razmisliti o tem, kako boste shranjevali svoje vrtno pohištvo. Poiščite pohištvo, ki ga je enostavno premikati in shranjevati, kot so zložljivi stoli ali lahke mize. Pri tem ne zanemarite kakovosti. Poiščite pohištvo, ki je dobro izdelano, s čvrstimi spoji in močnimi, vremensko odpornimi materiali.

Z upoštevanjem teh nasvetov lahko izberete najboljše vrtno pohištvo za svoj zunanji prostor in uživate v svojem vrtu v udobju in slogu. Zato nikar ne odlašajte, ampak raje kar začnite delo, saj se preobrazba vrta ne bo zgodila spontano.


Naročnik oglasne vsebine je Mimovrste

V prodaji

Ne spreglejte