Pri spolnosti je resnično najpomembnejše ujemanje med partnerjema, kdaj in kje seksata, pač mora ustrezati pričakovanjem in željam obema. A vendarle, z malce organizacije je možno spolne užitke še popestriti. Denimo, z jutranjim seksom. Ta ima namreč številne prednosti, navajajo tuji strokovnjaki, pa si poglejmo.

Boljše budilke ni. Zjutraj smo praviloma spočiti in naspani, običajno smo polni nove energije, česar ne moremo trditi za večerne ure. Naša čutila so tako mnogo bolj osredotočena na dogajanje, zato je veliko več možnosti za nepopisne užitke. Seks v jutranjih urah pospešuje krvni pretok in nas tako učinkovito prebudi v nov dan.Ni ga čez orgazem na tešče. Spolni vrhunec v jutranjih urah bo zanesljivo pričaral dobro razpoloženje. Če dan začnete nasmejani in zadovoljni, je veliko več možnosti, da ga tudi končate dobre volje.

Zajtrk bo občutno okusnejši. Ker bosta porabila kar nekaj energije, bo lakota neizogibna, hrana pa mnogo okusnejša. Najverjetneje boste pojedli več kakor običajno in tako svojemu telesu kar dvojno koristili - ne le da ga boste sprostili in napolnili z novo energijo, privoščili mu boste kraljevski zajtrk, ki pa je vendarle najpomembnejši obrok dneva.


PREBERITE ŠE: Naporni urniki lahko pokvarijo seksIntenzivnost. Pri jutranjem seksu se kot ovira največkrat prikaže časovna stiska, a nič ne de. Hitenje pred službo je lahko dodatna motivacija, ki okrepi intenzivnost spolnega odnosa, ta je lahko prav zaradi pomanjkanja časa še intenzivnejši!

Popolna sprostitev. Če si želite prave naložbe za vaš partnerski odnos, si privoščita jutranji seks ob koncu tedna. Ni lepšega od poležavanja v postelji, izmenjav nežnosti in morda še dremanja po spolnem odnosu na prosti dan. Izkušeni povedo, da si prav s takšnim preživljanjem časa kakovostno okrepijo vez.Ves dan se boste počutili seksi. Ne glede na to, da se zaradi hitenja niste ravno dolgo mogli zadržati pred garderobno omaro, izžarevanje spolne energije prekosi vsako modno odločitev. Po jutranjem seksu iskrivega pogleda in navihanega nasmeška ne boste mogli zbrisati z obraza, zato naj vas dodatna pozornost sodelavcev nikar ne preseneča!

Dodatna energija za nove projekte. V službi boste mnogo učinkovitejši kakor sicer, kajti jutranji seks vas bo napolnil z enkratno energijo.


PREBERITE ŠE: Ljubezen ali sla?Misli na seks vas bodo spremljale ves dan. Jutranjo avanturico boste imeli ves čas pred očmi, zato vam tudi minutko ne bo dolgčas. Predvsem pa vas prav nič ne bo moglo iztiriti.