Vzponi in padci so sestavni del življenja, toda manjša ali večja odstopanja od sreče ali pričakovanj pogosto prinesejo tudi nezadovoljstvo v spalnice. No, nekateri pari so kljub kilometrini in izkušnjam še vedno spolno navdušeni drug nad drugim – spletni portal Women's Day razodeva skrivnosti njihovega uspeha.

Sprejemajo nepopolnosti. Življenje ni popolno, tako tudi ni seks. Pari, ki se ljubijo pogosto, se ne ozirajo na morebitne ovire, zato ne seksajo samo v idealnih okoliščinah. Mnogi se predajo strastem samo takrat, ko se odpravijo na oddih in so daleč od službenih obveznosti ali pa ko so otroci zdoma – pari, ki vedo, kako se ljubezni in strasti streže, so spontani in radi tvegajo!So velikodušni, a tudi ravno prav sebični. Partnerji v uspešnih zvezah imajo posluh za potrebe izbranca, obenem pa ne skrivajo svojih želja in pričakovanj.

Zadovoljni so v svoji lastni koži. Samozavestni si pogosteje želijo ljubljenja: dobro se počutijo v svoji koži, zato svoje telo radi pogosto delijo s partnerjem. Brez zavor in zadržkov se radi prepustijo izbrancu in so pri tem popolnoma sproščeni.Zaupajo si! Brez vzajemnega, stoodstotnega zaupanja ni intime!

Prisegajo na predigro. Zavedajo se, da jih ne bo spontana strast prav vedno ponesla do nepopisnega vzburjenja, zato jim uvod v ljubljenje ni odveč. Vedo, da jih bo ravno prav razvnel in jim zagotovil užitek.

Zabavajo se. Pari se v dolgoletnih razmerjih pogosto začnejo dolgočasiti in strast začne bledeti, a to še ne pomeni, da se je ne da več obuditi. Smeh je pol zdravja, pa tudi pol seksa, prisegajo mnogi, zato ne skoparite s šalami in dobro voljo! Strast se lahko namreč razvname tudi iz navala krohota …Odkrito se pogovarjajo. Brez zadrege govorijo o svojih spolnih apetitih in pričakovanjih. To jih povezuje tako čustveno kot tudi  telesno in prinaša večje užitke med rjuhami!