Spice Girls so z objavo skupne fotografije navdušile nekdanje oboževalke in oboževalce ter obudile upanje, da bodo znova skupaj nastopile.

Mel C, Mel B, Emma Bunton, Geri Horner in seveda Victoria Beckham, ki je tudi objavila sliko na instagramu, se zadovoljno in skrivnostno nasmihajo v objektiv, le kaj je bil povod za srečanje, niso razodele. So pa namignile, da so presrečne zaradi snidenja in da se veselijo prihodnjih doživetij.Ali bodo ta v znamenju skupnega glasbenega ustvarjanja, bomo torej še videli, a kot se glasijo govorice, naj bi sestanek, ki so ga opravile na domu Geri, končno obrodil dogovor o vnovičnem sodelovanju.

Spomnimo, dekleta so na odrih zažigala od leta 1994, potem ko so jih izbrali na odmevni avdiciji, leta 2000 pa so se razšla. Pozneje so se znova združila, od 2007. do 2008., a so zaradi družinskih obveznosti pozneje znova opustile nastopanje. Nazadnje so skupaj stopila na oder leta 2012, in sicer med otvoritvijo londonskih olimpijskih iger 2012. Med njihove največje uspešnice štejemo Wannabe, Say You'll Be There in Who Do You Thking You Are.