Lani spomladi pa je voditeljica kar sama prekinila ugibanja in sporočila, da je ponovno srečno zaljubljena, ljubljena in celo zaročena! Ji je partner, ki se ne želi izpostavljati očem javnosti, po dobrem letu že nataknil poročni prstan, tako kot veleva tradicija? 

Leto po zaroki … Še vedno enako zaljubljena?

Še bolj! (smeh) Nekateri pravijo, da ljubezen z leti izgubi na moči, jaz pa pravim, da je lahko še močnejša, če je pravi partner. In jaz sem ga na srečo res našla in naj se sliši še tako »pocukrano«, sem zaljubljena še bolj kot na začetku, še bolj cenim vse najine skupne trenutke in res je moja sorodna duša. 

Oba s partnerjem sva sicer velika ljubitelja zime, ampak poroko bi vseeno imela poleti, ko je bolj toplo. Malo svatbo, samo družina in najbližji prijatelji, nisem pristaš velikih porok, ko se na koncu sploh nimaš časa nobenemu posvetiti. 

Na levi roki še nismo opazili menjave prstana. Kako potekajo priprave na veliki dan?

Zaenkrat vse miruje, saj do sedaj zaradi vseh ukrepov in omejitev ni bilo priložnosti. Zato sva vse skupaj prestavila na pomlad oz. poletje 2022. 

Ste velika razširjena družina. Pred dvema mesecema pa ste postali še številčnejši!

Ja res, dobili smo še enega kužka. Že nekaj časa sem si želela še enega hrta whippeta, ker mi je res čudovita pasma. Pa še res rada je v družbi. In imamo super pestre dneve. (smeh) Čeprav pravim, da če skrbiš za enega psa, ni take razlike, če imaš še enega zraven. Bron je res srček v vseh pogledih. 

Super so počitnice z otroki, rada jim pokaževa malo sveta in vidim, da tudi oni radi spoznavajo nove države. Se mi zdi pa pomembno, da imava tudi čas zase, ko greva kam sama. Takrat vse izklopiva in sva samo midva, za partnerstvo je to skoraj nujno. 

Zdaj pa čisto zares. Kljub številčni družini s partnerjem veliko potujeta. Konec poletja sta obiskala Grčijo, nedolgo tega Italijo. Kako vama v natrpanem urniku uspe najti čas zase? 

V Grčijo smo šli vsi skupaj z avtodomom in bilo je super potovanje. Kadar sva sama, pa si ravno tako rada privoščiva pobege, jaz ves čas gledam, kam bi spet šla … Menim, da te potovanja oz. odkrivanje sveta bogati. Druge kulture, druge navade, raziskovanje, če bi lahko, bi še več potovala. Super so počitnice z otroki, rada jim pokaževa malo sveta in vidim, da tudi oni radi spoznavajo nove države. Se mi zdi pa pomembno, da imava tudi čas zase, ko greva kam sama. Takrat je drugačna dinamika, takrat je čas samo za naju, lahko hodiva cel dan in zdrživa brez hrane malo dlje kot otroci! (smeh) Skratka, oboje mora biti. Rada bi na njih prenesla malo raziskovalnega duha, veliko pa mi pomeni, kadar greva kam sama. Takrat vse izklopiva in sva samo midva, za partnerstvo je to skoraj nujno. 

Vem, da si ljubiteljica zime in snežnih strmin, enako tudi tvoj partner. A če sem prav razumela, te zimska poroka ne privlači. Kakšna bi bila tvoja popolna poroka? 

Oba sva sicer velika ljubitelja zime, ampak poroko bi vseeno imela poleti, ko je bolj toplo. Malo svatbo, samo družina in najbližji prijatelji, nisem pristaš velikih porok, ko se na koncu sploh nimaš časa nobenemu posvetiti. Kdo bi pel, huh, nekaj želja imava, ampak še nisva tako daleč, da bi že koga poklicala. (smeh)