Kako bi komentirali izjavo, da mladi danes na prvo mesto postavljajo prijateljstvo, spolnost v partnerskem odnosu pa postaja vse manj pomembna?

Občutek imam, da seks spet postaja tabu. Dolgo ni bil, a zdaj se družba znova začenja radikalizirati, kar je za vse nas izjemno škodljivo. Vedno sem veliko brala, še posebno so mi všeč zgodovinski romani, v katerih sem ugotovila, da so bili med najbolj zlobnimi, škodljivimi ljudmi tisti, ki niso imeli urejene spolnosti in partnerskih odnosov. Iskreno, dober seks je brez konkurence. Osrečuje, in to zastonj, niti ne redi. A če je vse, kar je na voljo, samo slab seks, potem je boljši celibat. Govorim torej le o dobrih izkušnjah!

Ljudje se tako zelo bojijo minutke žalosti, da se raje...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE