Tina, Nick Cave ima vašo lutko!

Ja, Nick Cave je bil eden prvih iz sveta znanih, ki sem ga upodobila. Še bolj zanimivo je, da so mu na lanskem koncertu v Sloveniji organizatorji dejansko predali njegov portret, ki sem ga ustvarila čisto po naključju. No, ker je nepogrešljivi del benda tudi »nori profesor« Warren Ellis, sem upodobila še njega. Danes hranita vsak svojo lutko. Tako se je začelo.

Pred dobrimi štirimi leti sem v rokah prvič zares držala iglo, nit in blago. 

Za Nickom in Warrenom ste v svojem ateljeju upodobili še Axla Rosa, Davida Bowieja, Frido Kahlo, Celio Cruz in številne druge legende. Kako nastajajo portreti?

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE