Dolgo in večkrat s solzami v očeh sva se pogovarjali minuli teden, prav v torek. Saša se natančno spominja kot večnost dolgih ur groze, ko od njenega zaročenca – le dva dni po tragičnem dogodku bi praznovala tretjo obletnico zveze, prav tako sta se pogovarjala o skorajšnji poroki – ni bilo več glasu. Niti enega samcatega SMS-sporočila.

Poleti, ko je šel na svoje zadnje potovanje, me je stisnilo pri srcu. Takrat se je prišel od mene poslovit kar trikrat zapored in me vprašal: A je kaj narobe? Naj ostanem? Pa sem pregnala zle slutnje, nisem ga želela obremenjevati in sem rekla, da je vse v redu in naj gre.  

Izrael, Dunaj, kap

»Vračal se je s službenega potovanja v Izraelu...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!