Ste v prijetnem razmerju z gibanjem?

Vsekakor sem človek gibanja, težko sem pri miru, ne maram čakanja v vrstah in podobno. V genih imam šport, moji starši so se ukvarjali z njim, sestra, tudi sama sem v mladosti trenirala. Še danes se bolj resno gibljem, kadar se tega lotim. V gibanju uživam, za šport sem bila od nekdaj nadarjena, zato me je naravno privlačil.

Priznam, da sem zelo tekmovalna, zato se zna zgoditi, da bom na koncu razočarana ob ugotovitvi, da nisem tako dobro pripravljena, kot morda mislim, da sem. 

S čim so se ukvarjali starši?

Mama je igrala rokomet, oče je smučal, bil je tudi vaditelj teka na smučeh. Sama sem do 19. leta trenirala atletiko, bila sem celo v državni reprezentanci. Nato sem začela igrati v profesionalnem gledališču, oboje ni šlo. Oče...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE