Udeležil se je gejevske orgije, dasiravno druženja, zaradi covida, ne pozabimo, niso dovoljena. Pravzaprav je slednje docela nepomembno. Njegov vodja, madžarski predsednik Viktor Orbán, je dejanje sprva obsodil, po nekaj dneh pa je precej pričakovano, prek medijev, ki jih obvladuje, začel prodajati teorije zarote, češ da za razkritjem Szájerja stoji nemška obveščevalna služba, »ki si prizadeva dati udarec 'poljsko-madžarski vojni za neodvisnost v Bruslju'«. Skratka, Orbán vidi, da nanj izvajajo neznosen pritisk, in še, da želijo s tem osramotiti Madžarsko. Blazno. 

Poslanec József Szájer si je pred časom dal veliko opraviti s klasifikacijo klasične družine in je osebno »popravil« madžarsko ustavo, da ta zdaj nosi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!