Sicer sem jim izjemno hvaležna, da so me opomnili na uravnoteženost, o kateri sem se namerila že nekajkrat pisati. Je pa fascinantno, koliko časa (ki ga očitno imajo ali ga pač odmerjajo predvsem tovrstnim aktivnostim) so si vzeli za poduk in njihovo razširitev po medmrežju. Ni skrb vzbujajoča samo vsebina njihovih pamfletov, temveč energija, srditost, naboj temačnega, s katerim se očitno z lahkoto poistovetijo. Meni docela nerazumljivo. Da človek živi življenje drugega. V »popolnosti«. Da človek ne dvomi. Globoko ne dvomi. O besedah in dejanjih – politikov in današnje politike vobče. In še o marsikom in marsičem. Nepredstavljivo pravzaprav. Praznoverje. Fanatizem. Za katerega pa vemo, da je nevaren. In vse bolj razširjen. 

Vsaka medijska politična pozornost je b...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!