Ljudje, s katerimi se pogovarjam, čutijo strašno nelagodje, kajti vsak dan izvemo za koga, ki je okužen, in marsikdo od njih pove, da se mu niti ne sanja, kje bi virus staknil. Upošteva vse zdravstvene ukrepe, ljudem se izogiba, a je kljub temu postal ujetnik okužbe. Hja, res je, obroč se stiska. 

Strokovnjaki so oni dan morali odgovarjati tudi na vprašanje, kaj bo z božično-novoletnimi prazniki. Res noro vprašanje. Ja, kaj pa bo? Doma bomo, čemur so ti prazniki tudi namenjeni, kaj ni jasno. Upam, da nam bo letos končno prizaneseno tudi z ognjemeti. 

Aleš Rozman, direktor Klinike Golnik in član strokovne komisije, je sredi tedna, ko je število okuženih, prav tako pa hospitaliziranih, še vedno naraščalo, ponovno ap...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!