Dejstvo je, da državljanke in državljani niso upoštevali vladnih navodil. Zakaj? Ker vlada ni avtoriteta, ker ji ne zaupamo in ne verjamemo. Neizpodbitno dejstvo. Zakaj? Ker vladni govorec in njegovi sobratje, vmes vsaj ena sestra, ne vedo, kaj govorijo, ker se neprenehoma demantirajo, ker izpostavljajo nebistvene stvari in ker ne razumejo, da so ustvarili popoln kaos. 

Zakaj državljanke in državljani ne spoštujemo navodil te vlade? Ker so prepolna absurdnih, protislovnih in abotnih trditev. Ukazov, žuganja, nesmislov, ki ne delujejo. 

Še minuli torek je šolska ministrica zagotavljala, da se šole ne bodo zapirale, Kacin se je strinjal, kajti v šolah je minimalna okužba, sta si bila enotna. Dan kasneje izvemo, da se bodo &scaron...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!