Novo normalnost, novo realnost in podobne, meni docela nerazumljive besedne skovanke. Poimenovati in napovedovati družbene spremembe na podlagi nečesa tako neznanega in nepredvidljivega pomeni samo, da je človek še vedno drzen in predrzen in po vsem, kar doživljamo, misli, bolje rečeno, prepričan je, da drži svet na vajetih. Mar res? Obvladovati svet, svojega življenja pa ne?! 

Prav je, da rečemo bobu bob. Raznos virusa je v dobršni meri posledica pijančevanja, ki pa je v tej deželi postalo docela neznosno. Dejstvo je, da se je med epidemijo razmahnilo do neslutenih razsežnosti. 

Ja, vemo, prejšnji teden smo dobili še strožje ukrepe, približno takšne kot marca. Takrat je bilo okuženih občutno manj, spoštovanje ukrepov za zajezi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!