Zdi se, da smo vrženi v nevihtno razburkano morje, na neznanem kraju (kako znano, kajneda), in nihče od nas ne ve, kdaj ga bo izvrglo v prvo skalo, kaj vse nepredvidljivega se mu bo primerilo na tej nenačrtovani in neznani poti, ki si je ni izbral sam; ali bo morebiti celo splaval na kopno z zadnjimi atomi moči, ves polomljen, okrušen, neprepoznaven. Skorajda jasno pa nam je, da če želimo preživeti, bomo zgolj in samo zaradi sebe. Ja, tako je, brez trohice pretiravanja, danes. Za mnoge. 

V politiki niste zato, ker mislite, da ste lepi, očarljivi in oh in sploh, ampak ljudje božji, vi vendarle krojite usodo slovenskega naroda. Predvsem pa mladih. Mar vam je res popolnoma vseeno, v kakšni državi odraščajo naši potomci? 

Česa ne razumemo? Bom n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!