Problem je, ker ljudje ne spremljajo aktualnega družbeno-političnega dogajanja, kar pa postaja resno skrb vzbujajoče. Razumem, zakaj so se tako odločili, ampak vendarle popoln odmik od realnega življenje in bivanje v lastnih svetovih ne obetata prepotrebnih sprememb. Apatičnost, odsotnost, ne vedeti, kateri dan in ura je, zatekanje v neke druge, paralelne svetove (bolj zdrave?!) je prav tako škodljivo, kajti s problemom se moramo soočiti in biti pripravljeni na spremembe, to je, na vzpostavitev ponovne normalnosti. Na odgovornost. Do življenja. Do sebe in sočloveka. Na kvaliteto življenja. In kreativnost. Mar bomo res dovolili, da se nam bo to kratko življenje dokončno izjalovilo? Ne, ne bomo. 

Saj se niti ne vidijo niti ne slišijo, kaj govorijo in delajo. Politiki in njihovi podporniki. Vseh b...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!