Po doslej znanih podatkih sta se razšla pred petimi leti, relativno pozno, a znano je, da je policija večkrat posredovala na njenem domu, ko sta še živela skupaj, zoper osumljenega morilca je bila v preteklosti tudi dvakrat podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja nad tedaj še ženo kakor tudi zaradi povzročitve telesne poškodbe. Tako je tudi dvakrat dobil prepoved približevanja ženi, nazadnje leta 2013. Kot rečeno, pred petimi leti se je osumljeni morilec preselil na vikend, žena je ostala v hiši, a kot že mnogokrat – tragedija je končala dolgoletno nevzdržno nasilje. Problem, ki ga nihče drug ni mogel, hotel, želel urediti. 

So se vsi ti osebki vsa leta še kar uspešno pretvarjali, da nekaj so, da kaj vedo, da so ljudje, da i...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!