Oni dan je predlagal elektronsko evidentiranje zaposlenih in skorajda pričakovano – doživel brezpogojen odklon delodajalcev. Zakaj in čemu? No, pri iskanju odgovora si nam ni treba prav zelo vrtati v možganske celice, ker ga poznamo. Kdo bo pa plačeval nadure? Kdo bo plačal logistiko? Je izvedba za mnoge prezahtevna? Ali pa si delodajalci takšnega evidentiranja žal ne morejo privoščiti, kajti čaka jih nova jahta, tam na Rtu dobre nade. No, tako. 

Zakaj bi ta ideja vodila v preteklost, zakaj delodajalci menijo, da ne bo prispevala k večji učinkovitosti in zaščiti zaposlenih? Bo, seveda bo, če bodo stvari urejene dosledno. Sodobno in motivacijsko. To bo korak v prihodnost, nedvoumno. 

Mene je sicer začudilo nekaj povsem drugega, in sicer to, da elektronskega evidentiranja ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!