Do njene selitve v Belo hišo naj bi minilo še kar nekaj časa – spomnimo, zaradi sinovega šolanja naj bi se možu v predsedniški rezidenci pridružila šele poleti –, toda Melania Trump bo do takrat skrbno uredila prostore, v katerih bo predvidoma preživela najmanj štiri leta, in ne bo ničesar prepustila naključju.

Kot poročajo ameriški mediji, si bo bodoča prva dama omislila tudi prav posebno sobo za garderobo, ličenje in urejanje pričeske, ki bo daleč od toge in dolgočasne podobe ostalih prostorov v Beli hiši, njena odlika bo namreč posebna razsvetljava. Tako je razodela Nicole Bryl, Melanijina vizažistka, in pojasnila, da ustvarjanje modne podobe lepotice, kakršna je Slovenka, ob idealnih svetlobnih razmerah traja kar uro in petnajst minut – takšna je pač cena, če želiš videti odlično v javnosti ves dan.

Inavguracija, ki se nezadržno približuje, bo nastop kakor vsak drugi in ne pričakuje daljših priprav, pojasnjuje Brylova, a se bo Melanijina ekipa za lepotičenje sestala pred pomembnim dogodkom in se dogovorila o vseh podrobnostih. »Melania nam bo izrazila svoje želje glede vsakega videza posebej, tistega dne jih bo namreč več. Vedno ima zelo jasno predstavo o svoji podobi na določenem dogodku, kar nam občutno olajša delo. Zato se zelo veselim, da nam bo razkrila, kaj bo oblekla na ta veliki dan. Da sem lahko v njeni ekipi in soustvarjam njen čudoviti videz, mi je v izjemen ponos. Delo z Melanio je kakor nagrada,« je ponosna in zadovoljna vizažistka.