Postopnem sproščanju ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa je gostincem prineslo olajšanje, a že kmalu se je pokazalo, da so razmere v gostinstvu še vedno zelo negotove. Da bi poskrbeli za nekaj dodatnega optimizma, so v Radenski pripravili novo akcijo – tokrat v podporo restavracijam. 

»Akcija za brezplačno kavo in Radensko v izbranih kavarnah ter barih je doživela odličen odziv. Zato nadaljujemo že z novo pobudo, s katero želimo spodbuditi še hitrejše okrevanje gastro segmenta. Verjamemo, da bomo z brezplačno pijačo, tudi za celo omizje, prispevali k večjemu interesu gostov, ki jih v restavraciji čaka prijetna izkušnja, v spremstvu naših mehurčkov,« je povedala Egle Whele, direktorica marketinga Radenska Adriatic. 

Nazdravite s tremi srci!

Na voljo 3.000 kuponov – tudi za celo družino 

S kuponom, ki ga dobite na spletni strani zaskupaj, vam ob obroku v eni izmed priljubljenih restavracij, ki v akciji sodelujejo, pripada brezplačna pijača blagovnih znamk Radenska ali Pepsi po vaši izbiri. Če restavracijo obiščete v družbi ali v krogu družine, pa lahko z enim kuponom brezplačno pogostite tudi svoje spremstvo - do največ štirih oseb. Trenutno je v mreži gostincev, ki so vključeni v akcijo, 60 priljubljenih restavracij širom Slovenije, njihovo število pa narašča. 

Vsak deseti kupon z dodatno nagrado  

Kupone za brezplačno pijačo je moč prejeti do 31. julija 2020, unovčiti pa do 31. avgusta 2020. Vsak deseti unovčeni kupon prinaša prav posebno presenečenje – dodaten kupon v vrednosti 30 evrov, ki ga lahko stranka po lastnih željah v enkratnem znesku izkoristi pri naslednjem obisku iste restavracije, kjer je unovčila kupon za pijačo.