Lara, kako diši svoboda, katere barve je mir?
Svoboda diši po miru in mir mora biti v barvah svobode.

Zdaj smo pod diktaturo kapitala, ki na zunaj ne deluje tako zlovešče, kot v resnici je, se je pa zaril v vse pore našega življenja. Kapital je pred človekom, kar je grozljivo. 

Kako pa diši svoboda, omejena z žico in ograjami v glavah?
To ni svoboda, to je nesvoboda, omejenost duha. Vedno se izkaže, da bolj ko tehnologija napreduje, bolj nazadujemo v duhu in zavesti. Svobode si nisem predstavljala takšne, da bomo tako omejeni, zaprti in da se bomo obdali z žico, da smo domnevno varnejši. V resnici se z žico ne počutim nič varneje, varno bi se počutila v državi, kjer imajo ljudje za prež...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!