V svoji knjigi Kako razmišljati manj, ki je v slovenskem prevodu izšla pri založbi Učila International, priznana psihoterapevtka povzema svojo dolgoletno strokovno prakso. Piše o ljudeh, ki se nenehno sprašujejo, ali so res s tega planeta. To, da so inteligentni, občutljivi, tankočutni in čustveni, jih v tem svetu postavlja na obrobje. A po njenem, so možgani, ki v kritičnem pogledu drugega veljajo za preveč razmišljajoče, v resnici pravi zaklad. Christel Petitcollin se dotika nevrološkega izvora hiperobčutljivosti, lažnega obrambnega jaza in ponudi priložnost, da se končno zares spoznamo.

Ljudje, ki veliko razmišljajo, si težko predstavljajo, da je nekdo drug lahk...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!