Brez nerodnih zapletov, v navalu čiste strasti, zapeljivo. In seveda, vajini telesi bi bili popolni, privlačni, pripravljeni, kakor da bi vse življenje čakali samo na ta trenutek. Resničnost je povsem drugačna, raziskava revije Women's Health pa je prek ankete razodela nekaj zanimivih dejstev, predvsem pa nujna opravila, brez katerih se ženske z novim partnerjem običajno ne morejo kar tako zapoditi med rjuhe. Pa si poglejmo.

Napravimo se v seksi spodnje perilo, ki sicer ni najudobnejše in ga zato tudi nikoli ne oblečemo. Vprašanje je le, ali ga bomo nosile ves večer in tvegale neprijetne gube na oblačilih ali si ga bomo oblekle tik pred zdajci, na stranišču.

Depiliramo se. Čeprav imajo nekateri radi grmičke v mednožju in jih tudi poraščene noge morda ne motijo (ali pa jih med prvo akcijo ne opazijo), je gladka koža, povsem brez dlak, še vedno ženska izbira številka ena. Pa tudi če se na hitro obrijemo kar na suho tik pred zdajci, denimo, v toaletnih prostorih restavracije! Takšna je pač cena spontanosti …

Pregledamo se … tam spodaj. Mednožje na hitro umijemo, odišavimo in še kaj, čeprav bo po spolnem odnosu prav tako neurejeno kakor pred kozmetičnimi olepšavami.

Prevohamo se. Morda se tega niti ne zavedamo, toda vsaka si pred bližajočim se telesnim stikom z osebo poželenja nos vtakne pod pazduho. Potem pa, hitro, vlažni robčki in dezodorant, ki pričarata svežino. Če je poletje, se vlažni robčki običajno znajdejo tudi med nožnimi prsti in na vratu.

Lulamo, kakopak! Nihče si ne želi v posteljno akcijo s polnim mehurjem, ki lahko pošteno ovira sproščenost in morda celo povzroči hudo zadrego.

Umijemo si zobe. Ali pa vsaj splahnemo z ustno vodo, če ne gre drugače, pa samo z vodo. Samo da odplaknemo ostanke večerje in odpravimo suhost v ustni votlini, ki kaj kmalu ne bo več samevala.

Pazimo na jedilnik. Na veliki dan, če vemo, da nas čaka pester večer, se seveda izogibamo živilom, ki bi utegnila povzročati vetrove in napihnjenost, takšnega nelagodja si namreč med rjuhami nihče ne želi. Če se nam obeta seks, se nam torej ni težko izogibati pregreham, zanimivo.

Pospravimo stanovanje. Vsakdo želi narediti dober vtis na obiskovalca, čeprav se ta ne bo ravno zmenil za opremo in urejenost našega doma. Če nič drugega, pospravimo spalnico, uredimo posteljo, pa čeprav jo bomo zdaj zdaj razmetali, in vse, kar bi nas utegnilo spraviti v zadrego.

Pripravimo glasbo. Če pričakujemo obiskovalca, bi bila zadrega v tišini resnično nesmiselna, malce nežne glasbe v ozadju zanesljivo prebije led.

Kako je s kontracepcijo? Tudi če redno uživamo tabletke oziroma sta diafragma in kondom vedno v torbici, v mislih preletimo možnosti zaščite. Ženske pač rade postavimo odgovornost na prvo mesto.

Spodbudni nagovor. Večina žensk se tik pred začetkom akcije za hip zaklene v kopalnico, kjer opravi morebitna zadnja higienska opravila, potem pa običajno sledijo pogled v ogledalo, pohvala seksi videza in napoved nepozabne akcije.