Kaj pripelje moškega v ekstazo? Kaj deluje nanj omamno? Stopnjo seksualne vzburjenosti je sicer pri njem lahko zasledovati, toda na vprašanje, kaj imajo najraje, večina samo nemočno skomigne z rameni. Seveda so tudi moški od glave do peta usmerjeni v ljubezensko igro, vendar je resnica, da tega sami ne vedo. Enodimenzionalno naravnani gledajo na penis kot edini vir in vrhunec vseh užitkov in se ne zavedajo, da imajo poleg tega junaka na telesu še nešteto erogenih točk, ki se odzivajo na najmanjše dražljaje.

Erotično ogrevanje 

Na koži, našem največjem čutilu, je približno 80.000 zelo občutljivih živčnih končičev, neposredno povezanih s centrom v možganih. To ogromno polje nam je na voljo, da se na njem naučimo in preizkušamo vse erotične finese. Samo na potovanje se moramo odpraviti dobre volje in na vse pripravljeni. Začnemo z nežnim božanjem očesnih vek, vlažnimi poljubi na usta, na zelo občutljiva ušesa in nežno masažo tilnika, kjer je zbranih ogromno živcev. Kroženje tople dlani po sencih sprošča in hkrati stimulira center za seks v možganih. Vedno opazujmo partnerjeve odzive. Če mu je všeč, bo avtomatično obrnil k nam tisti del telesa, ki je najbolj občutljiv za dražljaje.Odkrijte občutljive predele 

Poskusimo tam, kjer je koža najtanjša in najbolj občutljiva (zapestja, notranji deli rok in nog, pazduhe). To so predeli, ki se takoj odzovejo, v možganih se poveča izločanje encimov in hormona sreče serotonina. Nežno drsimo s toplo dlanjo po notranji strani bedra in rok, kar deluje na moško telo omamno, stara azijska veda pa pravi, da prav po teh delih potekajo glavne linije seksualne energije. Tudi komolci in kolena so občutljivi za dražljaje, nikoli ne pozabimo prstov na nogah in podplatov. Če imamo zelo žgečkljivega partnerja, lahko božanje nadomestimo s pihanjem. To velja tudi za prsne bradavice in predel okoli najbolj svetega. Moški uživajo ob božanju trebuha, popek je prav iskrivo občutljiv, božanje nad in pod njim povzroča kurjo polt ugodja. Prav kurja polt je najboljši dokaz, da delamo prav.

Za užitek 

Ognjemet užitka sproži masiranje najbolj občutljivih točk okoli penisa. Ne samo penis, enako občutljiv je predel med njim in anusom, znamenita točka A, ki lahko izzove sama lepo eksplozijo.Večinoma velja, da so vsi vlažni dotiki zaželeni (poljubljanje, lizanje, grizljanje), ugodni in dražljivi, prav tako vsa pomagala, ki si jih oba želita: peresa, čopiči in masaža z eteričnimi olji (mošus). Občutljive sladkosnedke lahko poskusijo z lizanjem čokolade ali pitjem šampanjca iz občutljivega popka. Nasvetov je še dosti, najpomembnejše pri seksu pa so poleg čustev razigranost, zabava in pustolovščina. In seveda radovednost, kako daleč se lahko spustimo in kaj lahko pričaramo – v skupni harmoniji. 


   ČESA MOŠKI NE MARAJO?  
  • Dosti je stvari, ki jih ženske ne marajo pri moških, kaj pa nasprotno? Moški denimo ne marajo:
  • Žensk, ki že med prvo skupno večerjo napadejo z vsem orožjem in dajo natančno vedeti, kaj naj bi se po večerji zgodilo.
  • Partnerice, ki med seksom premišljuje o novi nadaljevanki ali poskuša posnemati glavno igralko (v obleki, ličenju). Groza, če poskuša posnemati filmsko ljubljenje.
  • Žensk, ki vse delijo z najboljšo prijateljico in ji vse čvekajo po telefonu.
  • Ženske, ki se raje ogleduje v izložbenem oknu kot v njegovih očeh.
  • Moški sovražijo vprašanja: Sem predebela? Na kaj zdaj misliš? Imaš kaj proti, da pride na obisk mama? V bistvu je na vsa mogoč samo enozložen odgovor, tega pa poznajo.