Tako rekoč čez noč je zaslovela blagovna znamka Little Alice, ki jo je ustanovila Katina prijateljica iz srednje šole, modna oblikovalka Alice Avenel. Ta je namreč ustvarila prikupno oblekico, ki jo je nosila princesa Charlotte na dan rojstva svojega mlajšega brata.

Prava poslastica za fotografe je bil seveda trenutek, ko se je princesa, očitno zelo spretna in sproščena pred mediji ter številnimi bliskavicami, na vrhu stopnic pred vhodom v elitno krilo Lindo bolnišnice St. Mary's še zadnjič obrnila proti zbranim in prisrčno pomahala, v zgodovino pa se je z gesto vred seveda zapisala tudi njena obleka.
Modra in cvetlična, prava spomladanska poslastica, ki bi si jo vsaka angleška mama želela za svojo hčerkico – in to se je tako rekoč tudi zgodilo, kajti Alice je dobesedno čez noč prek spletnih naročil spraznila vse zaloge prikupne kreacije. Oboževalke so za obleko odštele okoli 50 evrov, zmanjkalo je kosov vseh velikosti, barv in cvetličnih vzorcev.

Princ George je bil tokrat sicer nekoliko bolj sramežljiv kakor pred slabimi tremi leti, ko se je rodila Charlotte, kljub temu pa je požel številne pohvale za pogumen nastop pred množico in prikupno šolsko uniformo, v kateri je bil videti kakor pravi mali učenjak.Ne pozabimo na mamico – vojvodinja Kate je ob pomoči številne lepotilne ekipe, kakopak, znova zablestela ob prvem nastopu z novorojencem v naročju. Za brezhibno pričesko je poskrbela frizerka Amanda Cook Tucker, za ličenje in izbor obleke stilistka Natasha Archer, rdečo kreacijo s čipkastim ovratnikom pa je kakor v letih poprej samo za vojvodinjo ustvarila Jenny Packham. Verjetno ni treba dodati, da so zaloge podobnih kreacij pri drugih oblikovalcih in ponudnikih takoj pošle.