Zato ne preseneča, da si je vitkost za cilj zastavil tudi princ Harry, ženin leta, bi lahko rekli. No, če je njegova zaročenka zaljubljenka v jogo in zdravo prehrano Meghan Markle, njegov prenovljeni jedilnik niti ne preseneča!

Po novem šesti v vrsti za britanski prestol obiskuje elitni fitnes, za katerega odšteje dobrih 600 evrov na mesec, po vrhu pa je iz prehrane na zaročenkino pobudo izločil ogljikove hidrate in te zamenjal s kvinojo. Zelenjavni in sadni sokovi so vsak dan na sporedu, se šušlja, mesa pa skorajda ni zaslediti na njunih krožnikih. Kot kaže, so jima ostali samo še spomini na slastnega piščanca, ki sta ga pekla na dan snubitve …No, rezultati garanja so menda že vidni. Harry, ki sicer nikoli ni imel težav z odvečno težo, se zadnje mesece napravlja v mnogo elegantnejša oblačila manjše konfekcijske številke, med nedavnim dobrodelnim dogodkom naj bi med klepetom z udeleženci razodel, da je naredil križ čez pico, ocvrta bedrca, hamburgerje in druge pregrehe iz vrst hitre prehrane, ki jo je oboževal predvsem v svojih vojaških dneh.

Meghan Markle je pred časom zaupala, da se med tednom prehranjuje predvsem vegansko, ob vikendih pa si privošči kakšno pregreho. Sicer so zelenjavni sokovi, čijin puding, humus in mandljev napitek stalnice v njenem hladilniku, vitkost pa ohranja s tekom po Kensingtonskih vrtovih in pilatesom. Njena poročna obleka naj bi bila že izdelana, a jo morajo zaradi vitke neveste, ki skoraj vsak teden odpravi še kakšen kilogramček, redno popravljati.