Za kosmatega sopotnika naj bi si izbrala labradorca, je za britanski časopis Daily Mail razkril vir. »Pes se je že udomačil v njuni podeželski hiši, kot zakonca Sussex bo z njima živel med londonsko palačo in vikendom v Cotswoldsu.« 


Tudi v kraljevi družini so kot Meghan ljubitelji psov.


Labradorec, katerega fotografije mladoporočenca še nista razkrila, bo družbo delal psičku Guyju, ki ga je Meghan pripeljala iz Kanade. Vojvodinja je namreč velika ljubiteljica štirinožnih prijateljev, še zlasti tistih iz zavetišča, in je v času življenja v Torontu imela kar dva, Bogarta in Guya. Ko sta lani novembra s princem Harryjem svetu naznanila svojo zaroko, se je odločila, da z njo v Združeno kraljestvo odpotuje le Guy, Bogart je namreč že precej v letih in naporna pot bi utegnila ogroziti njegovo zdravje. Svojega ljubljenčka je tako Meghan zaupala v skrb prijateljem v Kanadi. 


Guy in Bogart sta bila v Torontu velika prijatelja.


Radovedni Guy pa je uspešno prestal selitev na Otok in s kraljevim parom sedaj živi v Kensingtonski palači. Očividci pritrjujejo, da se tam počuti kot doma, še dan pred kraljevo poroko so ga namreč opazili, kako se vozi na zadnjih sedežih avtomobila njenega veličanstva s prav tako pasjeljubko kraljico. Nova pasja prijatelja pa gotovo bolj kot življenje v palači obožujeta vohljanje po angleškem podeželju. Princ Harry in Meghan sta namreč zelo zadovoljna s svojo podeželsko pridobitvijo v pokrajini Cotswolds in se v hišico s štirimi spalnicami, ki je dobro skrita pred radovednimi očmi, s helikopterjem rada odpravita tudi za dalj časa.