Valižanski princ si želi novega sodelavca, ki bo na spletu in družbenih omrežjih skrbel za podobo posestva Highgrove, kjer stoji njegova zasebna rezidenca. Posestvo na jugozahodu Anglije ni zgolj še ena razkošna kraljeva palača, ampak se ponaša s prečudovitimi vrtovi in parki, ki so princu še posebej pri srcu. 

Princ Charles je vrtove posestva Highgrove za javnost odprl leta 1994, v 25 letih pa z vstopninami zbral preko 7 milijonov funtov, ki jih je namenil dobrodelnim organizacijam.

Zeleni raj je že 25 let odprt za javnost in je postal priljubljena turistična točka, kjer se obiskovalci lahko ne le sprehajajo, ampak tudi uživajo v pridelkih tamkajšnjih vrtnarjev, ki floro in favno negujejo z organskimi in trajnostnimi praksami ter tako ohranjajo avtohtone rastlinske vrste na tem predelu Otoka. 

Bodoči kandidat za delovno mesto vodje vsebine in družbenih omrežji mora tako dobro razumeti delovanje posesti, saj bo zadolžen tako za objave na spletnih kanalih kot tudi pisanje člankov ter promocijskih sporočil o rezidenci. 

Odlično poznavanje angleškega jezika je torej pogoj, zaželene pa so tudi delovne izkušnje na področju družbenih omrežji (vsaj dve leti). V razpisu za delovno mesto obljubljajo, da je delovni čas fleksibilen, pričakuje pa se, da bo sodelavec na teden opravil okrog 25 ur. Se ponudba sliši mamljiva? Prijavite se lahko tukaj