Priloga Ona in mesečna revija Onaplus sta se že lani uvrstili na sam vrh lestvice najbolj branih edicij, letos pa sta podrli lastne rekorde, saj prilogo Ona prebira še 2,3 odstotke več bralcev kot lani, revijo Onaplus pa kar 12,5 odstotkov več! 

Najbolj brana priloga v Sloveniji

V Raziskavo branosti in bralcev (RBB) je bilo vključenih 140 slovenskih tiskanih medijev, za katere so dostopni podatki o številu in značilnosti bralcev (spol, starost od 15 do 75 let, izobrazba, regija bivanja). Na podlagi spletne ankete pa so ugotovili, da je priloga Ona v letošnjem letu dosegla kar 232.000 Slovencev, kar je 14,6 odstotkov slovenske populacije in 2,3 odstotke več kot lani. Med prvimi tremi najbolj branimi prilogami v Sloveniji sta še dve drugi ediciji družbe Delo d.o.o. in sicer Delo in dom (na drugem mestu z 230.000 doseženimi bralci) ter Vikend (na tretjem mestu z 206.000 doseženimi bralci). 

Najbolj brana ženska revija je Onaplus

Tudi med mesečniki v Sloveniji je ena izmed najbolj priljubljenih revija Onaplus, pravzaprav je najbolj brana ženska revija pri nas in zaseda prvo mesto med mesečnimi edicijami, ki so namenjene ženskam, kot mesečniki z izvirno avtorsko vsebino. V letošnjem letu smo z eno edicijo Oneplus dosegli kar 132.000 bralk in bralcev, kar je 8,3 odstotkov celotne populacije ter 12,5 odstotkov več kot lani.  

Znova bi se za tako odlične rezultate radi zahvalili vam, zveste bralke in bralci. Brez vas ne bi bili v samem vrhu in tega se še posebej zavedamo, ko ustvarjamo vsebine, saj vedno znova mislimo na to, kaj bi zanimalo naše bralke in bralce. Zavezujemo se, da bomo še naprej odkrivali zgodbe, za katere menimo, da bi morale biti slišane in upamo, da se v tako lepem številu beremo tudi v prihodnje.