Tako kot je bilo drugačno preteklo leto, tako poseben, a morda zato še pomembnejši, je letošnji izbor Ona 365! Ne zato, ker živimo v času epidemije, ki je naša življenja že nekajkrat zavrtela naokrog. Poseben je, ker se je v teh zahtevnih časih še bolj izkazalo, da smo ženske naredile neverjetne premike v družbi. Za vse nas. S sočutnim, vztrajnim in odločnim delovanjem. Zato še nikoli ni bil primernejši čas za podelitev naslova Ona 365. 


Za vas smo pripravili spletni dogodek, ki ga boste premierno lahko spremljali prav tukaj na naši spletni strani, v ponedeljek, 1. marca 2021, ob 20. uri. Praznujte z nami novo pomlad. Spletni dogodek so omogočili Medex (zlati partner), Lidl (srebrni partner), Abena (bronasti partner), Ars Pharmae, Fala, Suki in Lekarna Ljubljana. 

#nisisama

Dan po dogodku pa vas vabimo, da se nam pridružite še v akciji #nisisama, ko se bomo poklonili vsem ženskam, ki so kadar koli doživele nadlegovanje, poniževanje, šikaniranje, zlorabo. Samo skupaj in z odločnostjo nam bo uspelo zaustaviti nepravičnosti. Dovolj je bilo trenutkov, ko smo to prenašale in dovolile, samo zato, ker smo ženske. Nisi sama, nismo same. Pridružite se nam v torek, 2. marca 2021, ob 18. uri, ko bomo s sporočilom #nisisama stopili na terase, balkone ali dvorišča in skupaj simbolično podprli gibanje.