Kdaj se je zgodil tisti čarobni trenutek, ko ste začutili, da bi radi ustvarjali?
To, da si želim ustvarjati, se je kopičilo v meni že dolga leta. A očitno mora vsaka stvar dozoreti in obenem ujeti pravi čas ... Mogoče se je ta moj čarobni trenutek zgodil pred približno letom.Komu ste namenili prvi kos in kaj je to bilo?
Ojoj, prvi kos sploh še ni bil pravi izdelek. Bil je ogromen kamen v obliki srca. Bila sem prepričana, da bo za vedno krasil moj dom. A je prišel trenutek in poklonila sem ga zelo dragi osebi. Nisem ga niti zavila, temveč samo povezala z rdečo žametno pentljo. Takrat sem tudi začela premišljevati, kako bi lahko uporabila vse te lesene naplavine in ogromne količine kamnov v obliki srca, ki sem jih vsakič tovorila domov s počitnic v pretežkih potovalkah. Tako so nastali prvi izdelki naplavin s kamni in mislim, da sem prvi pravi kos poklonila najboljši prijateljici.

Kaj je vaše prvo vodilo pri oblikovanju in od kod ime Think Love?
Moje prvo vodilo je ljubezen ... Ljubezen do življenja, ljudi, lepih stvari, ustvarjanja. Povsod. In ravno to je tudi pripeljalo do imena blagovne znamke Think Love. Srce pa je tako in tako simbol ljubezni in življenja.Kje pa najdete ves les in drugo za izdelke?
Na počitnicah vsako leto prečešem vse otoške plaže in nabiram material. Včasih ležijo po njih barvaste deske starih razpadajočih lesenih čolnov in ostanki polken otoških hišic, ki jih je odnesla burja. Je pa naplavin iz leta v leto manj in se zgodi, da hodim ure in ure, najdem pa le kakšno školjkico. Morda pa tudi te uporabim, ko dobim idejo.

Kaj pa navdih?
Navdih za zapestnice sem dobila, ko sem se sprehajala ob morju, med vrvmi privezanih čolnov in jadrnic. Ker pa je vrv precej groba, sem jaz uporabila mehko blago. Na zapestnico pa sem obesila kristalček Swarovski, kar jo naredi preprosto, a šik.Se zgledujete tudi po kakšnih smernicah ali morda svetovnem oblikovalcu?
Vedno težim k temu, da naredim nekaj svojega, drugačnega. Seveda pa bi bila zelo vesela, če bi moja zapestnica postala trend. (smeh)

Zakaj so vaše zapestnice posebne, drugačne?
Prepletajo spomin na poletje, prvo ali pravo ljubezen, polepšajo dan in dajo piko na i vsaki modni podobi. So brezčasne in živahne. Kot bi jih obsijalo sonce, tik preden gre spat v morje.Kaj bodo odsevale v letošnji topli sezoni? V katere barve ste jih odeli?
Barve bodo živahne, kot je poletje samo. Mogoče bo katera tudi kar malo fluorescenčna. Všeč so mi kombinacije, da je zapestnica roza ali rumena, obesek pa kontrasten. Recimo rdeč.

Kako se jih lotite?
Pripravim si blago, kristalčke in orodje, ki ga potrebujem. Vse razložim po mizi v jedilnici in začnem. Največkrat zvečer, ko je mir.Katera melodija vas spremlja ob ustvarjanju?
Največkrat pesmi Zdravka Čolića, klavir Maksima Mrvice in francoski šansoni. Odvisno od razpoloženja.

In kakšno zapestnico bi naredili »Zanj«?
Mlajši sin mi je rekel, da bi jo tudi on imel. Naredila sem mu jo brez obeska. Moška bi bila lahko pravzaprav enaka brez obeska ali pa morda z drugačnim, morda s sidrom. Nisem še premišljevala o tem.Pa še malo o naplavinah in srčkih. Kakšno moč ima pravzaprav kamnito srce?
Kamen res nima srca, ki bi bílo. So pa vsi ti kamni v obliki src in zame imajo pozitivno energijo. Ko doma pogledam na steno, kjer so obešene naplavine, mi že to, da je vse to nabrano na otoških plažah ob morju, kjer je sonce, kjer vse diši po cvetju in začimbah, kjer je vse bolj umirjeno in se čas ustavi, obda z občutki pozitivne energije. Poglejte denimo Stonehenge v Angliji. Sami kamni. (smeh)

Komu so ti izdelki namenjeni? Verjamete, da prinesejo srečo?
Narejeni so s pozitivno energijo in verjamem, da prinašajo srečo. Namenjeni so vsem ...Kje pa jih lahko kupimo?
V izdelavi je spletna stran, do takrat pa me najdete na facebooku pod Think love, kjer se všečki počasi vrstijo in so dobrodošli tudi komentarji.

Kam razmišlja ljubezen za naprej? Morda tudi o modnih oblačilih?
Pravkar sem izdelala torbico in poskusila z »oversized« puloverji. Kaj pa vem, mogoče nekoč pride tudi modna kolekcija oblačil Think Love. Pustimo času čas.