Menite, da sta načrtovanje in izbira takšnih obrokov naporna in zamudna? Nič več! Z izbranimi izdelki iz linije SPAR TO GO je zdrav obrok vedno pri roki.


Izberite hitro, sveže in dobro – izberite SPAR to go!


Okusni, pestri in sveži obroki vas čakajo v Sparovi liniji izdelkov SPAR to go. Izdelki SPAR to go so vsak dan sveže pripravljeni v trgovinah. Odlična malica je zato vedno le korak stran – v vaši najbližji trgovini SPAR! Tam so vam na voljo:

•    MAVRIČNA SOLATA, ki je vir vitamina A in ima visoko vsebnost prehranske vlaknine;

•    SESTAVLJENA SOLATA Z JAJCEM, ki se lahko pohvali z visoko vsebnostjo beljakovin, dobrih za mišice;

•    PERUTNINSKA SOLATA, ki jo odlikuje nizka vsebnost maščob in visoka vsebnost beljakovin;

•    SENDVIČI BE-FIT, KALČKO ali SENDVIČ S KUHANIM PRŠUTOM, ki so vsi narejeni iz odličnega pekovskega peciva Pekarne SPAR ter izbranih sestavin, pohvalijo pa se lahko z visoko vsebnostjo beljakovin (sendvič kalček z nagrajenim pecivom Kalčko je tudi vir prehranske vlaknine);

•    NAREZANO SVEŽE SADJE, vir različnih vitaminov;

•    CHIA PUDING čokolada, ki se prileže zlasti takrat, ko si zaželite zdravega posladka – pohvali se lahko z nizko vsebnostjo nasičenih maščob, zaradi dragocenih semen chia je vir omega-3-maščobnih kislin, namesto s sladkorjem je slajen z javorovim sirupom, primeren pa je tudi za vegane.


Obroki, dobri za vas, vaše počutje in vitalnost, so tako vedno pri roki. Da boste vedeli, kakšna je ponudba SPAR TO GO v vaši najljubši trgovini SPAR ali INTERSPAR, si oglejte seznam ponudbe po trgovinah.

In ne pozabite, da sta za zdravje pomembna pestra in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog in zadostna količina gibanja, zlasti na svežem zraku.