Da pa bo ta zažarela v vsej svoji moči, jo je treba vzdrževati, zato danes predstavljamo tri odlične vadbe, ki bodo pozitivno vplivale na vašo samopodobo in počutje, ob tem pa poskrbele še, da se boste dobro zabavali.

Odkrijte svojo moč

Ste že slišali za barre? Ta zelo popularna vadba je odlična za vse ženske, ki obožujete balet, saj poteka ob baletnem drogu in je sestavljena iz podobnih elementov. Vadba temelji na lastni teži in je odlična za izboljšanje stabilnosti. Seveda ob rednem treningu ugodno vpliva na oblikovanje telesa, izboljša gibljivost, nas sprošča in tako poskrbi, da se počutimo fantastično! Imate veliko energije? Potem morate preizkusiti kikboks, ki je odličen način za kurjenje maščobe, sproščanje negativnih občutkov in prebujanje ženske moči. Ta energična vadba bo ugodno vplivala na krepitev celega telesa, predvsem trupa, in bo tako izboljšala vašo stabilnost. 

Dokazano je tudi, da kikboks pripomore k sproščanju stresa, zato ne odlašajte in se s prijateljico odpravite na trening. Si želite lahkotne, a učinkovite vadbe? Potem bo prava izbira plavanje, ki bo okrepilo vaš srčno-žilni in dihalni sistem, hkrati pa se boste dobro razgibali in ob tem uživali v prijetni vodi. Ta vas bo pomirila in sprostila, zato se boste vedno znova vračali v bazen, ki bo postal vaše zen območje.


Znana Slovenka razkriva svoj športni ritual


Pomena kakovostne vadbe se zaveda tudi priljubljena modna ustvarjalka in televizijska voditeljica Nika Ambrožič Urbas, ki zadnje čase kljub natrpanemu urniku kar precej telovadi. Obenem se trudi redno izvajati raztezne vaje, ki ji pomagajo ohranjati pokončno držo, zadnje čase pa kar veliko časa nameni dobremu treningu. Letos si preprosto želi biti fit ne glede na sezono. In kako se pripravi na vadbo? 

»Eden od mojih obveznih ritualov je, da si pred treningom izberem svoj vonj dezodoranta. Vedno sicer uporabljam dezodorante v spreju Borotalco, ker mi izredno odgovarja njihova odlična sestava. Bolj kot se namreč potim, močneje delujejo in bolj dišijo. To je idealno ravno za tole predpomladno obdobje, ko temperature že konkretno nihajo in se kar naenkrat zgodi tudi kakšen nepredvidljiv temperaturni vzpon.«Podaljšajte občutek svežine med vadbo z Borotalcom Active

Nika vam torej svetuje, da pred vadbo preizkusite dezodorante Borotalco Active, ki so na voljo v treh prijetnih različicah. Osvežujoča dezodoranta Borotalco Active z vonjem po citrusih in limeti oziroma vonjem morske soli bosta navdušila vse ljubiteljice svežine, eksplozivna energija mandarine v kombinaciji z nežnimi cvetovi pomarančevca Mandarina & Neroli pa vas bo pripravila na toplejše dni. Z njimi boste zlahka kos vsaki aktivnosti, saj vsebujejo posebne mikrokapsule, ki se sproščajo ob prekomernem potenju in postopno oddajajo dišavo v tistih trenutkih, ko to najbolj potrebujete. S kar 48-urnim delovanjem, ki ga zagotavlja napredna tehnologija Odor-Conventer™, boste ostali sveži tudi po koncu naporne vadbe.

Drage dame, poiščite pravo vadbo zase in bodite brezskrbne z dezodoranti Borotalco Active!