Praznična darila

Čas božičnih in novoletnih praznikov je posebna priložnost, da svojim najbližjim ali dragim prijateljem izkažemo hvaležnost in jih razveselimo z originalnim darilom. Če se odločite za letošnje praznike poklanjati nekaj povsem drugačnega, darilo, ki je razkošno, karakterno in trajne vrednosti, smo sigurni, da je za Vas primeren FREYWILLE nakit in modni dodatki, prepoznavni po avtentičnosti, umetniškem oblikovanju ter razkošnih motivih navdahnjenimi z deli največjih mojstrov slikarstva kot so Monet, Klimt, Hundertwasser, Mucha, van Gogh in Gauguin. V edinstveni preplet umetnosti in modernega nakita je vtkana filozofija, čustva in življenjske vrednote zato, da bi tisti, katerim se odločite pokloniti, lahko uživali v kompoziciji vzbujajoči pozitiven pogled na življenje in svet ter je odraz popolne estetike in prefinjenega stila.


Zapestne ure

Kolekcija zapestnih ur FREYWILLE združuje najboljše iz obeh svetov: je popolno zlitje med praktičnim in natančnim merilcem časa in luksuznim kosom nakita. Eleganten stil se sreča z umetniškim šarmom. Motiv intenzivnih barv v emajlu, ki se ročno izdeluje v istih prostorih na Dunaju od leta 1951, krasi švicarski mehanizem visoke kakovosti z različnimi vznemirljivimi motivi. Dekorativne zapestne ure FREYWILLE so na voljo v več različnih oblikah in se popolnoma prilagajajo vsakodnevnemu slogu.

Prefinjena edicija iz 18 karatnega zlata

Najbolj sofisticiran izbor nakita FREYWILLE, združuje dragoceni emajl z obrobo iz zlata in izbranimi diamanti. Kot vrhunec razkošja, ustvarja popolno harmonijo med veseljem do umetniškega oblikovanja in hrepenenjem po nečem posebnem.

Nakit FREYWILLE je na voljo v različnih kolekcijah, te pa so sestavljene iz prav posebnih kosov nakita, ki so na voljo izključno v tej ediciji, ki je elegantno oblikovana in prefinjena. Ročno izdelano v omejenih količinah v FREYWILLE dunajskem ateljeju, kjer potrjujejo našo zavezanost kakovosti hkrati pa so predstavniki brezčasne elegance.

Izbrani dizajni so zdaj na voljo tudi na spletu: "l ' Amandier Rouge Éclat", "l ' Amandier Turquoise" in "Éternité" iz Hommage à Vincent van Gogh kolekcije, "Orangerie" iz Hommage à Claude Monet kolekcije, "navdihnjen po portretu Adele Bloch-Bauer" iz kolekcije Hommage à Gustav Klimt in "Imperial " iz Hommage à Hundertwasser kolekcije.

 Za nakup nas obiščite v butiku ali spletnem butiku.