Mobilni operater A1 na trg pošilja pametni telefon, ki je s kakovostjo, uporabnostjo in edinstvenim videzom odlična odskočna deska za vstop v svet pametnih mobilnih naprav. Velik 5,5-palčni zaslon je idealen za raziskovanje najljubših vsebin, pregled fotografij in videoposnetkov. Dve izvrstni kameri za snemanje fotografij pa obljubljata kakovostne in nepozabne posnetke.

Tehnično dodelan telefon z izjemnim dizajnom ima nameščeno najnovejšo različico operacijskega sistema Android Oreo, ki zagotavlja hitro odzivnost in nemoteno preklapljajte med aplikacijami. Za vse, ki se z Androidom srečujejo prvič, pa bo z nasveti, kako v polni meri izkoristiti uporabne funkcije in različne zmožnosti novega telefona, pomagala pred naložena aplikacija.

A1 Smart N9 ima vse, kar uporabnik potrebuje za prve samostojne mobilne korake, ob tem pa njegova denarnica ne bo čutila resnejših posledic. Pred nakupom lahko vaša družina najprej preizkusi, ali je telefon primeren za nadobudnega uporabnika mobilne tehnologije, saj je v vseh centrih A1 Slovenija na voljo 3-dnevno testno obdobje. Tako lahko telefon po treh dneh raziskovanja in uporabe vrnete ter se brez dvomov in na podlagi odlične uporabniške izkušnje odločite za nakup.

Prepričajte se o kakovosti, uporabnosti in enostavnosti telefona A1 Smart N9 in izkoristite 3-dnevno testno obdobje.