51-letna igralka je ob odkritju resnice o dvojnem življenju svojega partnerja naredila nekaj, o čemer razmišlja veliko osmoljenih žensk. Na družbenih omrežjih je širši javnosti razkrila resnico o prevarantskem nogometašu. »Težko je sprejeti. Zadnji dve leti mojega življenja sta bili velika laž,« je zapisala v objavi, ki jo je pospremila s fotografijo para, ko sta bila še goreče zaljubljena. 

»Bil sem prevarana, obljubljal mi je, da je med nama "velika ljubezen",« je nadaljevala in povedala, da je v zadnjih nekaj dnevih odkrila, da 33-letnik živi dvojno življenje. »Nekoč se je šalil o soigralcih, katerih ljubice živijo kar v isti ulici kot njihove žene. Označil jih je za pošasti. A to je še huje. Vsem nam je lagal. On je prava pošast.« 

Andersonova je odkrila, da jo je Rami varal vsaj še z eno žensko, a je prepričana, da jih je bilo več, kar niti ne bil bilo presenečenje, saj so hollywoodsko zvezdnico že prijatelji svarili o nogometaševi pretkani naravi. Igralka, ki se že nekaj časa posveča tudi aktivizmu, med drugim se bori za pravice živali, legalizacijo konoplje, obolele z virusom HIV in AIDSom, zadnja leta pa tudi za osvoboditev Juliana Assanga (letos spomladi ga je obiskala v londonskem zaporu in ga označila za nedolžnega), je bila preveč zaljubljena, da bi sprevidela resnico o lažnivem partnerju, je razkrila za britanski časopis The Independent. Tako je potlačila njegov marsikateri ljubosumni izpad in požrla psihično ter fizično nasilje, ki ga je bila deležna. 

Ob tem je dodala, da je tudi Ramijeva podpora kampanje proti nasilju nad ženskami, katere obraz je bil, laž: »To je storil le zato, da bi si izboljšal javno podobo. V resnici ne spoštuje nobene ženske, morda edino mater, a laže tudi njej.« Čeprav ga je v preteklosti poskušala zapustiti najmanj desetkrat, a se je vedno vrnila, ker je obljubil, da se bo spremenil in je celo obiskoval terapije, je sedaj med njim očitno res nepreklicno konec, zagotavlja Andersonova, ki je za časnik tudi že napovedala, da zapušča Francijo. 


Preberite še: Uspešni Slovenci iskreno o svoji poslovni poti