Naše najbolj zveste bralke, ki ste z nami že več kot dve desetletji, vabimo na celodnevno uživanje v naravi v družbi Zvezdane Mlakar in letošnje posebne gostje dr. Veronike Podgoršek. Obljubimo vam, da se bomo imele odlično, dovolili vam bomo, da boste pozabile na vsakdanje skrbi. Pobožali bomo vaše telo, dušo in srce – z najboljšimi s področja dobrega počutja. 

Kako se prijavite? 

Napišite nam pismo, zakaj res potrebujete dan brez skrbi, in ga priložite kuponu, ki ga najdete v naših tiskanih edicijah (priloga Ona in revija Onaplus) ali na naši spletni strani (spodaj). Pišite v svojem imenu. Je že res, da je občutek dober, če ta dan podarite ženski, ki jo imate radi, a tokrat si lahko privoščite malo sebičnosti. Pridite same. 

Pismo (s kuponom) in natančnimi ter verodostojnimi osebnimi podatki mora biti na našem naslovu ONINO SESTRSTVO, priloga ONA, DUNAJSKA 5, 1509 LJUBLJANA do vključno ponedeljka, 13. maja. Če vam pisanje na roko ni pogodu, nam svoje misli pošljite na elektronski naslov: oninosestrstvo@delo.si (v tem primeru priložite skenirano različico izpolnjenega kupona).

Izmed vseh prijav bo uredništvo izbralo 25 bralk, ki bodo lahko ta čudoviti dan preživele z nami za samo 50 EUR. Po dogodku boste lahko o doživetju brale tudi v naših edicijah. * 

Dobimo se: 

v soboto, 15. junija 2019 (ob slabi vremenski napovedi bomo dogodek izvedli 22. junija.), na Zvezdanini kmetiji na Dolenjskem (slabe pol ure iz Ljubljane). Vse, kar potrebujete s sabo, so dobra volja in udobna oblačila. Ves dan boste naše. Domov vas bomo »spustili« šele, ko pade noč. Za prevoz morate poskrbeti same, kajti prihajate iz vse Slovenije. *Organizator si pridržuje pravico, da v medijih objavi imena udeležencev in fotografije ter posnetke. Za objavo imen, fotografij in posnetkov  v medijih ter za sodelovanje na javnem dogodku organizatorju udeležencem ni treba plačati.