Končala se je še ena hollywoodska pravljica: po dveh letih zakona sta se razšla Scarlett Johansson in Romain Dauriac, nekoč velika zaljubljenca pa menda živita ločeno že od poletja.

V medijih je završalo po sobotnih protestih, na katerih je aktivno sodelovala tudi privlačna 32-letna igralka, na govorniški oder pa je stopila brez poročnega prstana. Po intenzivnih poizvedovanjih predstavnikov sedme sile se je le vdala in priznala, da s francoskim urednikom revije Clark in lastnikom oglaševalske agencije že več mesecev ne živita pod isto streho in da sta na poti do razveze. Novica ni menda niti najmanj presenetila njune družine in prijateljev, ki naj bi vseskozi dvomili o smislu njune zveze, saj preprosto nista ustvarjena drug za drugega. Združila ju ni niti hči, Rose Dorothy, zdaj stara dve leti.

Scarlett in Romain sta se spoznala oktobra 2012., leto dni pozneje pa je Francoz ameriško zvezdnico zasnubil z razkošnim prstanom. Poročila sta se oktobra 2014., kmalu po hčerkinem rojstvu, zvezdnica pa je razodela, da se ob Francozu preprosto počuti ljubljeno, sprejeto in razumljeno. Z Romainom sta si ustvarila gnezdece v New Yorku in Parizu, a kot kaže, sta po manj kot dveh letih zakona ugotovila, da vendarle ne spadata skupaj.

Spomnimo, za igralko je to že druga ločitev, štiri leta je bila namreč poročena tudi z Ryanom Reynoldsom, ki je zdaj srečen v objemu Blake Lively.