Dom je, kjer je …

Dom je, kjer je srce polno ljubezni. Ko je nabito z navdihom in pozitivno energijo. Seveda, dom je tudi tam, kjer imaš družino. Zase lahko rečem, da imam dva domova, ki sta si tako zelo različna, a obenem tako zelo podobna: Los Angeles in Ljubljana. 

Bodi najboljši človek do sebe in do okolice. Nauči se sočustvovati, poslušati in delati življenjske premike – tako zase kot za človeštvo. 

Mama mi je vedno govorila …

»Pokaži svoj žar v očeh! Vedi, da si unikatna!« In imela je prav. Energija ne laže. Je živa. Je nalezljiva. 


Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE