Si kdaj privoščite čas brez spremljanja novic in dogodkov?

Dolgo sem imela občutek, da moram za dobro opravljeno delo vedeti vse! To je bilo precej naporno, posebno za mojo okolico, ves čas sem bila namreč prilepljena na telefon, celo ponoči med spanjem sem preverjala novice. Nato sem počasi sprejela, da nisem enciklopedija, zato si kakšno nevednost tudi odpustim. Drži, da me te stvari zanimajo, zato sem rada na tekočem. 

Pri igrah z žogo popolnoma odpovem, pri teku me boli prepona, a se vseeno vsako leto potrudim za Svetov tek, na katerem pretečem pet kilometrov. Za to razdaljo se moram vnaprej pripraviti; čeprav v svetu maratonov to ni niti ogrevanje, je zame kar precej. 

Ste tako zagreti tudi ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE