»Občutek nesmiselnosti izgine,« je opisal njene eventualne sadove: »Ostane samo občutek občudovanja vesolja v vsej njegovi povezani magičnosti. In ugotovitev, da je življenje pravzaprav tako preprosto, a tako zelo neskončno zanimivo!« 

Igra in ustvarjalnost nam osmišljata življenje, čeprav sami po sebi nimata smisla, ne koristita ničemur konkretnemu. To je podobno kot pri ljubezni.

Kot sem razbral iz vaših knjig, meditacijo opisujete tako, kot jo doživljam sam: kot neskončno preprosto, a zelo težko reč. Vsaj na začetku. Zakaj je ta čudovita zdravilna dejavnost za nas tako težka? Namreč tako težka, da večina sogovornikov, ko jo previdno omenim, že v izhodišču raje preprosto odmahne z roko, kot da bi sploh poskusila.

Meditacija v resnici ni težka, ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!