Spoštovanje drugačnosti jo bogati in vse kaže, da je njena naloga s tem obdarjati tudi druge. Ne skriva, da je njena strast zakriti svet muslimanskih žensk. V njem je našla bogastvo marsičesa na razvitem Zahodu pozabljenega.


Kdaj ste dobili svoj prvi fotoaparat? 

Vedno sem imela kakšnega pri sebi. (nasmeh) Že kot otrok sem znala menjavati filme. Spomnim se osnovne šole v naravi, ko mi je mami za  seboj spakirala še fotoaparat. To je bilo za tisti čas nekaj posebnega. Sicer je šlo bolj za hec. Osnovno znanje, ki ga potrebuješ, sem dobila kasneje, ko sem spoznala Arneja Hodaliča. Takrat sem padla v čisto nov svet, ki me je povsem očaral. Pr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!