»Miranda, Evan in Flynn se nadvse veselijo novega družinskega člana,« je sporočil tiskovni predstavnik 34-letne supermanekenke in razveselil oboževalce.

Miranda in osem let mlajši milijarder Evan Spiegel, ustanovitelj snapchata, sta usodni da dahnila maja letos v Kaliforniji po dveh letih sestajanja, Flynn pa je mladoporočencema prinesel prstana. Spomnimo, nevesta, sicer angelček blagovne znamke Victoria's Secret, je takrat navdušila v Diorjevi kreaciji, sicer izjemno razkošni, a obenem klasični in nič kaj divji, kakor je marsikdo pričakoval od modne navdušenke. Toda Miranda zadnja leta zre v modo z mnogo bolj zrelimi očmi, je pojasnila prav ob poroki: »Včasih sem se v modi veliko bolj zabavala, moj stil je bi izjemno svoboden, bohemski, divji. V zdajšnjem obdobju življenja sem nekoliko bolj umirjena, vračam se k ikonam, kot so bile Grace Kelly, Audrey Hepburn in seveda moja babica, ki je bila vedno elegantna: v lepo krojenih hlačah in beli bluzi ter petkah, z ruto okoli vratu.«

Miranda je jokala, ko sta z Evanom izrekala poročne zaobljube, v prvi vrsti pa sta ganjeni zrli v mladoporočenca tudi njeni mama in babica. Spomnimo, Miranda je bila tri leta poročena z Bloomom, zvezdnikom franšize Gospodar prstanov, ločila sta se 2013.