Danes nosite suknjič rožnate barve. Večkrat posežete po toplejših odtenkih?

Ne želim biti klasična poslovna ženska, včasih se namenoma oblečem v rdečo, če grem na poslovni dogodek, kjer bodo sami moški. Hitro se bolj varno počutiš v klasičnem kostimu in srajci, a sama raje posežem po obleki. Vedno bolj! Pomembno je, da ostaneš ženska, tudi če deluješ v bolj moškem okolju. S tem pokažeš, da si drugačna.

Verjamem, da bodo generacije za nami prinesle druga sporočila, zelo me veseli, ko vidim, kakšne vrednote imajo mladi. Hiperpotrošnja jih ne zanima, obračajo se k ekonomiji delitve, lastnine ne jemljejo več enako, kot smo jo mi. Moj sin noče imeti avtomobila, pravi, da ga ne potrebuje. Takšne odl...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!