Ko ste prišli na položaj predsednika vlade, vam je veliko posameznikov tudi prek družbenih omrežij namenilo precej negativnih komentarjev. Kako ste se soočali s tem? Najbrž ste že vedeli, da je politika prostor, kjer je človek vedno komu v zobeh. Tudi tisti, ki so si prej želeli novih obrazov, nad vami niso bili preveč navdušeni.
Tudi na lokalni ravni ni precej drugače. Zavedanje, da obstaja na družbenih omrežjih cela vrsta lažnih profilov in posameznikov, ki se ukvarjajo samo z njimi, pa vse skupaj olajša. Naučil sem se razlikovati resnično od lažnega.
Omenili ste negativne komentarje; takšni smo, ljudje. Vedno hočemo kaj novega, smo nezadovoljni, radi bi, da bi bilo bolje. Ko se nato na oblasti dejansko pojavi nekdo »nov«, jih nemudoma dobi po glavi. Prvi očitek, ki sem ga slišal, je bil, kako je mogoče, ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE