Čestitke za objavo knjige, ki ste ji poleg avtobiografije dodali tudi nekaj svojih pesmi, in hvala, ker jo delite z nami.
Najlepša hvala. Moram povedati, da sem nevajena vse te pozornosti, sem bolj skromna oseba. In zelo čustvena. Včasih se sprašujem, o, bog, zakaj si me naredil tako čustveno. (smeh) Po drugi strani pa sem tudi močna, sicer ne bi prenesla tega turbulentnega življenja, ki je pustilo pečat na mojem zdravju; sem srčna in sladkorna bolnica, imam parkinsonovo bolezen, jemljem antidepresive. Zaradi tresočih se rok sem knjigo pisala v rokovnik, vnuk Domen pa jo je pretipkal na računalnik. In mislim, da je zadnji čas, da sem se lotila pisanja, morda kasneje ne bom več sposobna.

Bila je dobra mama, hotela nas je preskrbeti. Imela je težko življenje, ata se je pogosto napi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!