Mariah Carey je bila stara 23 let, ko je spoznala Tommyja Mottolo, ki je bil kar 20 let starejši od nje. »Predstavljajte si otroško nevesto. Storil je vse, da bi bila popolna vizija ameriškega dekleta. Živela sem pod večnim nadzorom,« je dejala zvezdnica.

»Nisem imela nobene svobode. Bilo je tako, kot da bi živela v zaporu,« je še dodala. Tudi Mottola je leta 2013 v svoji biografiji zapisal, da je bil zakon »napaka, odnos pa neprimeren«. Dodal je, da mu je zelo žal za nelagodje in bolečino, ki ji jo je povzročil. Očitke, da je bil gospodovalen, pa je zavrnil z izjavo »nakladanja«.

Mariah je v intervjuju še razkrila, da je bila intimna samo s petimi moškimi v svojem življenju in je kljub sliki, da je prava seks bomba, v resnici zelo zadržana. »V primerjavi v drugimi v glasbeni industriji, sem skoraj preveč zadržana,« je še dodala. Po ločitvi od Mottole se je zapletla z 49-letnim pevcem Luisom Miguleom, s katerim je bila v zvezi od leta 1999 do 2001. Sedem let kasneje se je poročila z Nickom Cannonom, s katerim ima dvojčka, Monroe in Moroccan.

Mariah z dvojčkoma, Morrocan in Monroe. (Foto: Shutterstock)

Po ločitvi od Nicka je kratek čas ljubimkala z avstralskim milijarderjem Jamesom Packerjem in se nato po pranju perila v javnosti, kdo je kriv, da se nista sprehodila do oltarja, znašla v objemu plesalca Bryana Tanako, s katerim je trenutno še vedno v zvezi.

V intervjuju je še izpostavila, da je bil njen vzpon med najboljše precej težji od današnjih mladih pevk. »Ne zavedajo se, kaj vse sem preživela kot otrok, da sem kot 18-letno dekle dobila pogodbo za snemanje albuma,« je izpostavila. »To je bilo še v časih pred YouTubom.« Mariah je odraščala v revni družini, kjer je o božičnih darilih lahko samo sanjala. »Rojstnih dni še danes ne praznujem,« je zaključila.