Na zadnje četrtkovo dopoldne veličastne kolesarske dirke Tour de France, ko sva bili dogovorjeni za intervju, se je sredi Francije pokvaril avtodom, s katerim je od točke do točke že tedne potovala Lora Klinc, srčna izbranka in dodatni motor Primoža Rogliča. Iz etape v etapo je brezkompromisno (zdaj že eno leto s sinkom Levom v naročju) sledila kolesarjem, predvsem pa Primožu v močno podporo. Ko je Lora na vidiku, tam, kjer je najtežje, zagotovo požene! Nekaj ur kasneje spet poskusiva, tokrat je bil avtodom že na pravem kraju, a signala ni bilo, etapa pa se je že začela. Poskusiva še s francoskim telefonom, nič. Bilo je malo možnosti, da bi intervju naslednji dan šel v tiskarno, a po zgledu najboljših puške ne vrževa v koruzo. 

Na začetku, ko sva s Primožem skupaj sprejela odločit...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!